Facebook дозволив тимчасове блокування друзів та підписок

Facebook дозволив тимчасове блокування друзів та підписок

UA.NEWS
Автор
UA.NEWS
UA.NEWS
Поділитись:

Facebook представив нову функцію Snooze, яка дозволяє користувачам на 30 днів скасовувати підписку на друзів, сторінки і групи, повідомили у блозі соцмережі.

Після завершення цього терміну користувач отримає повідомлення про те, що в його стрічці знову будуть оновлення від тієї чи іншої людини або сторінки. При цьому заблоковані користувачі не побачать, що хтось вирішив від них відписатися. Блокування можна буде скасувати в будь-який момент.

Facebook впровадив цю функцію після прохань користувачів про те, що їм потрібно більше прав, щоб визначати, кого вони будуть бачити у своїй стрічці.

Нагадаємо, Twitter запровадив нові правила для боротьби з мовою ненависті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Автор: UA.NEWS
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: