Facebook повідомлятиме користувачам про завантаження їхніх фото

Facebook повідомлятиме користувачам про завантаження їхніх фото

UA.NEWS
Автор
UA.NEWS
UA.NEWS
Поділитись:

Facebook повідомлятиме користувачам про появу публікацій з їхніми фото, навіть якщо користувачі не відмічені на них, повідомляється у блозі соцмережі. Це дозволить захистити людей від крадіжки їхніх особистих фото.

Завдяки новій функції користувач зможе зажадати від автора фото або користувача, який завантажив його, видалити фотографію. Інструмент також дозволить людям зі слабким зором дізнатися, хто зображений на фото за допомогою текстового супроводу.

Функцію розпізнавання облич можна буде відключити в налаштуваннях облікового запису. Сповіщення про завантаження фото іншою людиною також можна буде дезактивувати.

Нагадаємо, раніше Facebook без попередження заблокував популярну сторінку «Баба і кіт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Автор: UA.NEWS
Поділитись:

Додати коментар

Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

Ви вказали некоректні логін або пароль

Sorry that something went wrong, repeat again!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: